• Floraria
  Ayana Damaris

 • Despre noi

  Inflorim clipele de neuitat!

  broken image
  Dragii nostri prieteni,
   
  Am ales aranjamente variate, buchete, lumanari si tot ce aveti nevoie pentru ca orice eveniment din viata voastra sa fie asa cum l-ati visat :) . Astfel, am decis sa va transmitem cateva din gandurile noastre, sa va spunem ceea ce inseamna " Ayana Damaris " in primul rand pentru voi, cei care ne descoperiti si in al doilea rand pentru noi.

  Pentru voi reprezinta speranta, incredere ca cineva, in acele momente pline de emotii si multa agitatie, isi doreste sa va indrume, sa va ajute sa le depasiti cu succes, sa fie totul asa cum v-ati dorit: o nunta perfecta. Dupa ce veti depasi acest moment unic din viata voastra, sa va amintiti cu placere de unde ati plecat, ce v-a unit si ce v-a determinat sa pasiti impreuna pe acelasi drum, bucurandu-va de acest eveniment important si de semnificatia "casatoriei", pe care v-o dorim din suflet, vesnica :) !

  Pentru noi reprezinta bucuria de a face ceea ce ne place, dorinta de a intalni oameni fericiti, care se iubesc, satisfactia de a vedea zambetul pe chipul vostru pentru ca sunteti multumiti se serviciile noastre.
  Cam asa ne imaginam noi aceste momente emotionante, pline de fericire din viata fiecaruia dintre noi, iar ca totul sa fie asa cum ati visat, noi vom folosi toata bunavointa si priceperea de care dispunem pentru a realiza buchete unice, aranjamente personalizate, care sa evidentieze ceea ce voi meritati cu adevarat !

  Va asteptam cu incredere,
   Echipa Ayana Damaris
 • broken image
 • Contact

  Nu ati gasit ceea ce cautati?
  Scrieti-ne dorintele voastre si vom oferi o oferta personalizata!

 • Ne gasesti si aici

  broken image
  Telefon
  0744 326 119
  broken image
  Adresa
  Eroilor 168, Floresti, Cluj